2011. november 28., hétfő

És megint...

Ahogy azt a múltkor is írtam, a gépem bemondta az unalmast, és még mindig nem működik, ezért bizonytalan ideig nem lesz friss. Mindenesetre köszönöm annak az öt embernek, aki hajlandó volt leírni a véleményét. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy sokat gondolkodtam rajta, hogy megéri-e nyilvánossá tenni a blogot. Ha úgy fogok dönteni, hogy csak páran olvashatják, ne lepődjön meg senki, ha számára nem lesz hozzáférhető...
Abellana

4 megjegyzés:

  1. Szia!!!!!!!!!!!!!!
    Nekem nagyon tetszik az oldalad és a történeted is és sajnálnám ha nem olvashatnám tovább......

    VálaszTörlés
  2. Tudunk várni :)
    szia
    a.n

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Én nem olyan régóta olvaslak, vagyis jó pár fejli megvolt már mire megtaláltam a blogos, pedig ahogy látom az én két blogom linkje kint van nálad.
    Szuper a töri, imádom, csak nekem három műszak mellett, az itthoni dolgaim és a saját 4 törim mellé, hiába olvasok sok mindenkit, egyszerűen nincs időm mindenhova mindenkinek írni.
    de azért igyekszek, ha marad a blog majd hozzád is.
    A komikkal kapcsolatban részben megértelek, bár a bezáros dolgot nem.
    Azzal még annyira sem lesz jobb neked, és komi se lesz több, hidd el.
    Én tudom :D aki akar úgy is ír, de tény, hogy elég kevesen, tisztelet a kivételnek.
    De én nem is a vélemények miatt csinálom, az hülyéség is lenne, amiatt nem szánnék ennyi időt rá.
    Én szeretem ezt azért, az csak hab a tortán, hogy másik is és olvassák. Ha ez miatt én is bezártam volna őket hajajj, szerintem semmi értelme.
    De te tudod.
    Egyre kevesebben veszik rá magukat a komizásra, tudom magamnál is,de ha ezen mindig kiakadtam volna már rég nem lennék itt.
    Nem miattuk csinálom, részben persze, hiszen én szeretem ezt, és azért tettem közzé, hogy akinek tetszik és akarja olvassa, és csak hálás vagyok azoknak akik mindig visszatérnek és már akár az elejétől olvasnak.
    Elhiszem, tudom, hogy rossz látni, hogy vélemény alig van, de ha tényleg szereted ezt, írni akár csak így hobbi szinten, ez ne vegye el a kedved.
    Bocs, hogy belepofázok így korán reggel :D ideje aludnom, most estem haza melóból, de benéztem és gondoltam írok.
    Ha nyitva marad amit remélek, akkor igyekszek aktívabb lenne.

    És bocsi a sok dumáért :D

    Pussz: Lizzyke

    VálaszTörlés
  4. én is a napokban találtam meg a blogodat, és nagyon tetszik... kérlek ne vedd el tőlünk azt a lehetőséget, hogy végig olvashassuk :(

    VálaszTörlés