2014. április 6., vasárnap

Helyzetjelentés

Sziasztok! :)

Örülök, hogy itt és az másik blogon is akad pár érdeklődő az új történetre. Én is szeretném veletek megosztani, de előtte szeretném ha néhány fejezet teljesen elkészülne (most írom a harmadikat), és egyelőre még címe sincs.

Viszont... hamarosan találok neki címet, megcsinálom az új blogot, és felteszek egy kis ízelítőt, amiből talán kitaláljátok, hogy miről is szól majd a történet ;) Plusz jó hír még az is, hogy a fejezetek sokkal hosszabbak lesznek.

Köszi mindenkinek, aki visszajelzett!
Abellana

Ui.: Ezentúl a másik blogra fogom kiírni az újdonságokat, szóval azt figyeljétek. :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! Mivel láttam priváttá tetted a A Whole New World fanficedet, ezért itt írok. Remélem nem befejezni szándékoztad, és azért zártad le az oldalt, ugyanis nekem nagyon tetszett a történet, és ha nem is lesz kész, szívesen elővenném máskor. Kár lenne veszni hagyni, más is biztosan olvasná, ha nincs is kész. Kérlek, válaszolj a hozzászólásomra és ne tedd ezt az oldalad is priváttá.
    Collarbone

    VálaszTörlés
  2. Szia azèrt irok ide mett a Whole new Wordot nem találom pedig nagyon szeretem a törtènetet ,ha ennyi volt nagyon sajnálom.De jó lenne ha a vègèt is el lehetne olvasni ,ha nem akkor nagyon sajnálom hiányozni fog de megèrtem ha igy döntötèl.

    VálaszTörlés